Hva sier andre om meg?

Som en liten bedrift, er noe av det mest verdifulle for meg, tilbakemeldingene jeg får fra dere.

Ikke bare varmer det fotografhjertet, men det gjør også at flere velger akkurat meg som sin fotograf. 

Har du vært på fotografering hos meg tidligere? Legg igjen noen ord på facebooksiden min da! ♥

Hva sier andre om meg?

Som en liten bedrift, er noe av det mest verdifulle for meg, tilbakemeldingene jeg får fra dere.

Ikke bare varmer det fotografhjertet, men det gjør også at flere velger akkurat meg som sin fotograf. 

Har du vært på fotografering hos meg tidligere? Legg igjen noen ord på facebooksiden min da! ♥

Hva sier andre om meg?

Som en liten bedrift, er noe av det mest verdifulle for meg, tilbakemeldingene jeg får fra dere.

Ikke bare varmer det fotografhjertet, men det gjør også at flere velger akkurat meg som sin fotograf. 

Har du vært på fotografering hos meg tidligere? Legg igjen noen ord på facebooksiden min da! ♥

Stine J.

Vi var så heldige som fikk Hanne til å ta nyfødtbilder av vår datter da hun var 10 dager gammel. Hanne kom hjem til oss for fotograferingen noe som var gull verdt i en krevende barseltid! 

Hanne er rolig, tålmodig og flink med barn noe som gjorde at vi følte oss godt ivaretatt! I dag henger de fantastiske bildene hun tok av oss på veggen og alle som er innom skryter av hvor fine bildene ble!

Anniken O.

Hadde ei nydelig stund med Hanne hjemme hos oss. Er god å jobbe med, lytter og ser oss. Komfortabel og flink med barn. 

Nydelig resultat på bildene som vi har brukt både til takkekort og i ramme som gave til besteforeldre. 

Skal absolutt bruke henne igjen!

Therese og Greger

Hanne har tatt kjærestebilete for oss og ho fotograferte bryllupet vårt. Hanne er positiv og sprudlende og skapar ei nydeleg atmosfære. Ho lyttar til ønskene mine og oppfylte dei bedre enn eg sjølv tenkte. Ho er alltid åpen for idear, samtidig som ho e stødig i arbeidet sitt. Hanne er ein fotograf eg anbefaler til alle. Ho er eit vakkert menneske som tek vakre bilete.

Ina M.

Fotograf Hanne Ness tok oss i mot med varme og profesjonalitet. Hun fikk frie tøyler med fotografering av vår konfirmant i naturlige omgivelser. Og bildene er utsøkt! 

Var virkelig vanskelig å plukke ut ett spesielt bilde til veggen! 

Anbefaler Hanne 

Malin & Håvard

Vi er så glade for at vi valgte Hanne som fotograf i vårt bryllup. Hun var et varmt og omsorgsfullt menneske som det var en glede å ha med seg på en så viktig dag. 

Hanne er så flink med mennesker og gjorde fotograferingen til en flott opplevelse for både store og små. Bildene fra dagen ble nydelige, og vi ELSKER at det ble noen naturlige blinkskudd med barna også.

Beate S.

Fantastisk flink fotograf og veldig flink med barn! 

Elsker bildene hun har tatt av flokken min – både inne og ute i snøen 🥰 

Anbefales! Topp kvalitet!

Marit & Sandor

Vi hadde Hanne som fotograf i vår bryllup. Hun hadde gjort forarbeid og fant fine lokasjoner som egnet seg godt. 

På en dag med masse nerver fikk hun oss til å senke skuldrene og glemme omverdenen. Hun kom med gode råd til hvordan vi skulle stå og bevege oss. Bildene ble fantastiske og vi hadde mange blinkskudd å velge mellom!
 
Tusen takk for jobben du har gjort, Hanne! 
Du anbefales på det sterkeste!

Kjersti &
Bård-Even

Fra vårt bryllup sitter vi igjen med fantastiske “first look” bilder, god stemning under sermonien og underholdende bilder uttover kvelden. bryllupsbildene har bakgrunn valgt ut fra personlighet og farge i stua, noe som gjør at bildet kommer godt frem på veggen hjemme.
 
Hanne er flink til å fange øyeblikk og stemninger i sine bilder, noe som gjør at bildene føles ekte og tro til personene i bildet. Hun har kundene i tanken når hun velger lokasjon, fargetoner og bakgrunn på bildene. 
 
Bilderedigeringen er kun en “lett bris” og hun fjerner ikke den skjønne melkebarten på et barnebilde med leken stemning med mindre du selv ønsker det.

Det er ingen andre mennesker enn Hanne jeg ville hatt med meg på bryllupsdagen vår. Hun fikk oss til å være så avslappa foran kamera, og tok alle de bildene vi nå elsker å bla i for å huske dagen vår. 

Hanne er proff gjennom hele prosessen. Fra planleggingstimen til selve dagen til bestilling av foto etterpå. Hun visste akkurat hvordan hun skulle fange de bildene og den stemninga vi ønska oss, og da vi ønsker å ha med hunden vår på noen av fotoene bare gliste hun og sa at det blir kjempekult. 

Jeg hadde ikke nølt med å booke Hanne flere ganger, og har allerede lagt inn bestilling på nyfødtfoto. Tusen takk for jobben du gjorde for oss. 

Vi kommer til å sette pris på disse bildene for alltid!

Christina V.

Hanne fotograferte familien vår på tre, pluss hunden vår, i jula 2022.
Vi hadde fulgt siden hennes på instagram en stund, og visste at hun var flink. Likevel ble vi imponert over hvor mange fine bilder hun fikk til, og det var vanskelig å velge ut hvilke vi skulle kjøpe. 
 
Hanne er et fantastisk menneske som du føler deg sett og møtt av fra første sekund. Selv i sur desembervind og dyp snø greide hun å fange nydelige og ekte øyeblikk, og med et helt fantastisk lys. Vi elsker bildene som ble tatt av oss som familie, og spesielt de av datteren vår! 
 
Hun greide til og med å få fine bilder av og med hunden, som aldri står stille. God kommunikasjon hele veien, og vi fikk bildene raskt. Vi kommer helt sikkert til å bruke henne som fotograf igjen.
 
Anbefales virkelig!

Maren &
Per Kristian

Å velge sin gode venninne til å være fotograf i bryllupet vårt var en selvfølge, vi visste jo at Hanne var flink! Men vi er helt overveldet over bildene hun har tatt! 

Hun har virkelig klart å fange øyeblikkene, alt fra spenningen i lufta før vi ga vårt «Ja», de aller mest sårbare øyeblikkene med tårer og latter, og galskapen utover kvelden. 

Hun fikk en stresset brud til å føle seg avslappet og vel, så all takk kjære Hanne for at du har foreviget dagen vår!

Gidsken A.

Hanne fotograferte meg og min datter, Ada. Hadde fått henne anbefalt av flere venner og kollegaer her i Trondheim, og med god grunn. 

Utrolig profesjonell og flink fotograf, og spesielt flink til å skape en trygg og god atmosfære med barn – på magisk vis strålte Ada som ei sol gjennom hele fotograferingen. 

Også veldig god service før og etter selve fotograferingen, vil absolutt anbefale Hanne!

Silje F.

Hanne tok bilder av vår familie på fire våren 2022. Hun fikk i oppdrag å finne locations i vårt nærområde, og hun fant flere veldig flotte steder å ta bilder. 

Tydelig at hun hadde gjort godt forarbeid. Vi fikk mange fine bilder til slutt, og det var vanskelig å velge hvilke vi skulle kjøpe. God kommunikasjon og rask levering. 

Og ikke minst et godt sluttresultat med fine bilder som vi kommer til å ha glede av resten av livet. 

Jorid N.

Vi er veldig, veldig fornøyd med Hanne. Bildene ble nydelige, og selve fotograferingen var også veldig fin. Hanne er flink med barn, og selv om vi hadde med oss to gutter som var kalde og helst ikke ville bli tatt bilder av, så fikk hun dem til å le og være til stede i øyeblikket, og vi koste oss sammen med henne. Vi har brukt Hanne både til familiebilder og bryllupsbilder, og kan ikke anbefale henne nok videre, hun er rågod!

Malin B.

Hanne tar nydelige bilder og brenner virkelig for jobben sin! 

Anbefaler absolutt å velge henne som fotograf!

May Liz B.

Vi har valgt Hanne til alle våre julekortfotograferinger etter at sønnen vår kom til verden for 5 år siden, og hun er helt rå på å fange ekte øyeblikk og lage fotomagi.