Fine ord

STINE

Vi var så heldige som fikk Hanne til å ta nyfødtbilder av vår datter da hun var 10 dager gammel. Hanne kom hjem til oss for fotograferingen noe som var gull verdt i en krevende barseltid! Hanne er rolig, tålmodig og flink med barn noe som gjorde at vi følte oss godt ivaretatt! I dag henger de fantastiske bildene hun tok av oss på veggen og alle som er innom skryter av hvor fine bildene ble!

ANNIKEN

Hadde ei nydelig stund med Hanne hjemme hos oss. Er god å jobbe med, lytter og ser oss. Komfortabel og flink med barn. Nydelig resultat på bildene som vi har brukt både til takkekort og i ramme som gave til besteforeldre. Skal absolutt bruke henne igjen !

BEATE

Fantastisk flink fotograf og veldig flink med barn! Elsker bildene hun har tatt av flokken min – både inne og ute i snøen 🥰 Anbefales! Topp kvalitet!

MALIN & HÅVARD

Vi er så glade for at vi valgte Hanne som fotograf i vårt bryllup. Hun var et varmt og omsorgsfullt menneske som det var en glede å ha med seg på en så viktig dag. Hanne er så flink med mennesker og gjorde fotograferingen til en flott opplevelse for både store og små. Bildene fra dagen ble nydelige, og vi ELSKER at det ble noen naturlige blinkskudd med barna også.

MAREN & PER KRISTIAN

Å velge sin gode venninne til å være fotograf i bryllupet vårt var en selvfølge, vi visste jo at Hanne var flink! Men vi er helt overveldet over bildene hun har tatt! Hun har virkelig klart å fange øyeblikkene, alt fra spenningen i lufta før vi ga vårt «Ja», de aller mest sårbare øyeblikkene med tårer og latter, og galskapen utover kvelden. Hun fikk en stresset brud til å føle seg avslappet og vel, så all takk kjære Hanne for at du har foreviget dagen vår!

SILJE

Hanne tok bilder av vår familie på fire våren 2022. Hun fikk i oppdrag å finne locations i vårt nærområde, og hun fant flere veldig flotte steder å ta bilder. Tydelig at hun hadde gjort godt forarbeid. Vi fikk mange fine bilder til slutt, og det var vanskelig å velge hvilke vi skulle kjøpe. God kommunikasjon og rask levering. Og ikke minst et godt sluttresultat med fine bilder som vi kommer til å ha glede av resten av livet. 

MARIT & SANDOR

Vi hadde Hanne som fotograf i vår bryllup. Hun hadde gjort forarbeid og fant fine lokasjoner som egnet seg godt. På en dag med masse nerver fikk hun oss til å senke skuldrene og glemme omverdenen. Hun kom med gode råd til hvordan vi skulle stå og bevege oss. Bildene ble fantastiske og vi hadde mange blinkskudd å velge mellom!
Tusen takk for jobben du har gjort, Hanne! Du anbefales på det sterkeste!

KJERSTI & BÅRD EVEN

Da vi skulle ta nyfødtbilder av vårt første barn var det en selvfølge å velge Hanne som fotograf. Hun har fanget herlige og ekte øyeblikk fra barna ble født og hver år siden. Fra vårt bryllup sitter vi igjen med fantastiske “first look” bilder, god stemning under sermonien og underholdende bilder uttover kvelden. bryllupsbildene har bakgrunn valgt ut fra personlighet og farge i stua, noe som gjør at bildet kommer godt frem på veggen hjemme.
Hanne er flink til å fange øyeblikk og stemninger i sine bilder, noe som gjør at bildene føles ekte og tro til personene i bildet. Hun har kundene i tanken når hun velger lokasjon, fargetoner og bakgrunn på bildene. Bilderedigeringen er kun en “lett bris” og hun fjerner ikke den skjønne melkebarten på et barnebilde med leken stemning med mindre du selv ønsker det.

MALIN

Hanne tar nydelige bilder og brenner virkelig for jobben sin! Anbefaler absolutt å velge henne som fotograf!

MAY LIZ

Vi har valgt Hanne til alle våre julekortfotograferinger etter at sønnen vår kom til verden for 5 år siden, og hun er helt rå på å fange ekte øyeblikk og lage fotomagi.